GPS nyomkövetés

Kövesse nyomon mindazt, ami mozog!
A GPS Dozor járműmegfigyelő rendszer figyeli az autók jelenlegi helyzetét, az üzemanyag-fogyasztást, elektronikus naplót vezet és megakadályozza az illetéktelen autóhasználat kísérleteit. És nemcsak a személyautók esetében! Nálunk mindent nyomon követhet mozgásban : teherautók, kisteherautók, építőipari gépek, mezőgazdasági gépek, szállítmányok és akár emberek vagy állatok is.

Autós GPS nyomkövetés

Kiváló minőségű GPS nyomkövetők. Nagy teljesítményű szerverek. Pontos térképadatok. A GPS Dozor autókövető platform mindent megkövetel, hogy tökéletes módot nyújtson járműveinek nyomon követésére. Mindig tudod, hol vannak az autóid, az üzemanyag-fogyasztás szabályozás alatt áll, és ismered vezetőid vezetési stílusát. És mindezt valós időben.

devices-big

Kövesse nyomon a járműveit

                                             • Jelenlegi pozíció egy online térképen

                                             • A járművek utazási előzményei

                                             • Elérhető és biztonságosan tárolt adatok

                                             • Kézi megoldás a mobil alkalmazásnak köszönhetően

A GPS Dozor autókövető portál rendelkezik műholdas térképpel, amely közvetlenül a főképernyőn mutatja a járművek helyzetét. Szeretné megnézni az egyes autók utazási történetét ? Nézze meg a napló naptárát, vagy használja a jelentés sablonjainak egyikét. Csak néhány kattintás és elérhető az összes információ.

A jármű biztonsága

                                              • Kövesse nyomon az ellopott autó helyzetét

                                              • Kezelje a meghatározott mozgási területeket

                                              • GPS Dozor ALARM - opcionális extra védelem

                                              • Lehetőség az autó távoli leállítására

Ha ellopják autóját, jól jön egy GPS-nyomkövető. Tudja az ellopott autó helyzetét. A nyomkövető tolvajok általi felkutatása és szétszerelése után is tudja legalább a jármű utolsó ismert helyzetét.
Szeretne extra védelmet? Akkor szerezze be a GPS Dozor riasztást amely ötvözi a csendes autóriasztót a GPS helymeghatározó eszközzel. A legmagasabb modellel akár távolról is megállíthatja az ellopott autót.