Alpine SPR-M70 - 17,8 cm-s 2-Utas komponens hangszóró szett hajóba

Leírás

Az Alpine kibővítette a Marine hangszórók termékkínálatát az SPR-M70 Type-R sorozatú komponens szettel melyet kifejezetten high-end hajós hifi rendszerekhez terveztek. Ezek a hangszórók nagy terhelhetőséggel rendelkeznek és emellett tökéletesen teljesítenek a hajózás különleges környezeti adottságai között. Mindezek mellett, beépítésük igen egyszerű, hangminőségük pedig kiváló, tökéletes választásnak bizonyulnak ahhoz, hogy továbbfejleszthessük hajóba szerelt audio rendszerünket.

Épült az Elemek számára
A normál auto hifiben megszokott komponensek nem képesek elviselni a hajózásban tapasztalható környezeti körülményeket. Az olyan elemek mint a víz, a só, a köd, és a gyakorta tűző nap azt eredményezhetik, hogy a hétköznapi berendezések hamr tönkremennek. Éppen ezért az Alpine az SPR-M70 megtervezésénél különösen ügyelt arra, hogy a szett ellenálló legyen a hajózási körülmények említett hatásaival szemben. Az SPR-M70 teljesíti a szigorú ATSM-B117 tesztet is. A hangszórórács, a kónusz, a hangszórókosár szintén kiválóan megfelelt az ASTM-G154/D4329 irányított időjárási teszten. Végül, de korántsem utolsó sorban, az SPR-M70 teljesítette az IPx5 előírásra vonatkozó vízálló tesztet is. Mindezeknek köszönhetően az SPR-M70 hangszórószett szezonról szezonra megbízhatóan és kiváló hangminőséggel fog teljesíteni még nagyobb élménnyé varázsolva a hajózást.

Nagy hangerővel a vízen
Az SPR-M70 kiváló titánium dóm magas-sugárzója és a 7''-s mélysugárzója tiszta és erőteljes hangzást biztosít nyitott környezetben is. A hangszóró szettek terhelhetősége 75W RMS / 210W Csúcs. A Centrex rácsok és a megerősített, rezonancia-mentes, ABS kosarak strapabíró tartósságot biztosítanak. Az SPR-M70 Santoprene® peremmel készült, mely kimagasló frekvencia átvitelt, tökéletes előadást biztosít, míg az 1'' titánium dóm tiszta és ragyogó magashangokat közvetít. A magas-sugárzók irányított elhelyezést is lehetővé tesznek, ami megengedi a magashangok pontosabb közvetítését. A fentiek biztosítják a legjobb hangminőséget és a legnagyobb hajózási körülmények között elérhető teljesítményt.

Alpine SPR-M70 - 17,8 cm-s 2-Utas komponens hangszóró szett hajóba - Kép 1.
  • Listaár:
    nettó 66.921 Ft
    bruttó 84.990 Ft

Kiszállítási idő:2 HÉT

db

Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!


Vissza az előző oldalra

Utóljára megtekintett termékek