Pioneer TS-G1720F 2 utas koaxiális 16,5cm-es hangszóró

Tulajdonságok

  • Átmérő: 165mm átmérő

Leírás

A jobb hangzású hangszórókért.
Fedezd fel a megújított G-sorozatot! A továbbfejlesztett, G-sorozatú hangszórók kifejezetten prémium és erőteljes hangzásra lettek kifejlesztve - a legjobb ár-érték aránnyal. Szilárd kialakításuk többszegecses mintához is kiváló, ezért a G-sorozatú hangszórókat kifejezetten egyszerű beszerelni az autóba. Hála a megnövelt teljesítménykezelésnek és nagy részletességű kialakításuknak ezek a hangszórók mély, ütős basszust és természetes magas hangokat állítanak elő - még magas hangerőn is.

TS-G1720F
Javítsd fel az autód hangzását okos és megfizethető módon a TS-G1720F hangszóróval! Ez a 17cm-es, 2-utas, koaxiális hangszóró akár 40 watt névleges zenei teljesítményre képes, 300 watt csúcs-terhelhetőséggel. Tartalmaz továbbá:

Fejlett vokál és basszus
Ez a hangszóró egy keskeny Piezo csipogóval van felszerelve, ami segít a mélysugárzónak visszaadni a magas frekvenciákat. A kiegészítő csúcsminőségű rézgyűrű és nagy sűrűségű IMPP™ tölcsér ezeket a frekvenciákat még ki is terjeszti! A rézgyűrű csökkenti a torzítást, míg az erős tölcsér pumpálja a basszust.

Minőségi kivitel
Extrémen masszív, de könnyű tervezésükkel ezek a G-sorozatú hangszórók nem csak jól szólnak, de ugyanolyan szépek is. Továbbá, most már egyszerűbben beépíthetők még több autóba. És a sűrű rács garantálja a pormentességet is.

Nagy érzékenységű teljesítmény
A legtöbb hangszóró torzítani kezd, ha túl nagy hangerőt eresztesz rá. A G-szériájú hangszórók nagy érzékenységűek, valódi HiFi hangzást és megbízható teljesítményt nyújtanak még alacsony bemeneti jelszintnél is.

Koaxiális hangszórók
Méret    17 cm
Impedancia    4 Ω
Frekvenciaválasz    36 - 18 000 Hz
Érzékenység    90 dB
A legkisebb rezonanciafrekvencia    81 Hz
Maximális teljesítménybemenet    300 W
Névleges bemeneti teljesítmény    40 W
A mélysugárzó anyaga    IMPP kompozit kúp
Midrange méret    30 mm
Lengőcséve anyaga    Réz
mágnesek    Y35
Súly    0,59 kg
kivágási átmérő    144 mm
Szerelési mélység    49,7 mm


Az ár párban értendő!

3 év Pioneer garancia

A garancia csak szervizben történő beszereléssel érvényes!!!

További képek

Pioneer TS-G1720F 2 utas koaxiális 16,5cm-es hangszóró - Kép 1. Pioneer TS-G1720F 2 utas koaxiális 16,5cm-es hangszóró - Kép 1.

Pioneer TS-G1720F 2 utas koaxiális 16,5cm-es hangszóró - Kép 1.
  • Listaár:
    nettó 14.165 Ft
    bruttó 17.990 Ft
  • RAKTÁRON

db

Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!


Ajánlott termékek


Vissza az előző oldalra

Utóljára megtekintett termékek